Inteligentní venkovní nástěnná lampa černá IP44 včetně WiFi A60 – Mnichov

Unikátní produkt Inteligentní venkovní nástěnná lampa černá IP44 včetně WiFi A60 - Mnichov od populární značky QAZQA můžete sehnat tady a teď za výprodejovou cenu! Nabídka od 945 Kč
Cena: 945 Kč

Mnichov je jednoduché, ale praktické nástěnné svítidlo do exteriéru nebo do garáže. Je chytrý a můžete jej ovládat nejen prostřednictvím telefonu, ale také pomocí hlasového ovládání pomocí Google Home nebo Alexa.
Nástěnná lampa Mnichov je černá, ocelová lampa. Je 36 cm hluboký, 25 cm vysoký a 26 cm dlouhý. Montážní deska má průměr 10 cm a výšku 4 cm.

Má svítidlo E27 a je dodáváno včetně světelného zdroje WiFi max. 60 Watt. Má 806 lumenů a lze jej stmívat pomocí externího stmívače (není součástí dodávky) nebo prostřednictvím aplikace. Jas si tedy můžete nastavit podle vlastních preferencí. Světelné teplo můžete také nastavit od 1 800 K (extra teplá bílá) do 3 000 K (teplá neutrální bílá). Nástěnné svítidlo má hodnotu IP IP44, a proto je dokonale odolné vůči dešti.

Díky chytrým funkcím můžete Munch ovládat přes telefon, ale také přes Google Home nebo Alexa. Můžete nastavit rozvrh tak, aby se lampa vždy v určitý čas sama zapínala a vypínala. Super šikovný!

Další produkty z kategorie Venkovni nastenne svetlo

Další produkty od výrobce QAZQA


Top